(052) 500 609
e-mail:info@newmedia.bg

Дигитален печат Konica-Minolta Accurio 6085

  • печатни продукти
  • графични продукти
  • текстилни продукти
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

Дигитална печатница "Ню Медия" предлага разнообразие от печатни продукти, както от големи тиражи, така и от един екземпляр. При нас можете да направите индивидуална, нестандартна поръчка, която ще отговори на вашите изисквания. Можете също така да съвместите поръчки, което позволяват да получите крайния продукт веднага, спестявайки си време в търсене на други производители.

Освен полиграфически продукти, ние предлагаме и дизайн, и в случай на необходимост следпечатна обработка на продуктите: рязане, биговане, сгъване, ламинация (ролка, джобна), плотерно рязане на етикети, поставяне на метална спирала, термолепене, твърди подвързии, монтаж на календари във всички формати.

  Предимствата на дигиталния печат

 Благодарение на своите предимства дигиталния печат е най-популярната услуга в печатарската индустрия. Едни от най-важните му предимства са:

    • ефективност (получавате готовата си поръчка още на същия или на следващия ден, в зависимост от тиража);
    • точност на цветопредаването;
    • персонализация (всеки лист в тиража може да съдържа индивидуална информация - текст, снимки, независимо от броя).

Дигиталния печат е икономично оправдан при сравнително малки тиражи. Неговото предимство е липсата на продължителен и сложен предпечат и настройките на печатното оборудване (печата става от компютър върху печатаема повърхност). Благодарение на тази характеристика проба на печата може да бъде направена в рамките на няколко секунди и веднага да видите как ще изглежда целия тираж. Ако клиентът не е доволен от цвета или яркостта, корекции могат да се правят на място и отново да се направи контролна проба. С други видове печат, този процес може да отнеме седмици.

 

 За отпечатване се използва  единствената в България производствена дигитална преса Konica-Minolta Accurio 6085. Оборудването предлага съвременни високи технологии и уникални функции, много от които не са достъпни от много други печатни машини.

Поръчвайки пълно обслужване в печатница „Ню Медия”, Вие получавате готов продукт, отговарящ на най-високи изисквания.

 Ако е необходимо, винаги можете да поръчате доставка на печатни продукти, както в рамките на града, така и на територията на цяла България.