(052) 500 609
e-mail:info@newmedia.bg

Печат върху канава: шедьовър при подаръците

Печат върху канава: шедьовър при подаръците.

 С помощта на печата върху канава във Варна можете да създадете наистина уникални подаръци. Днес ще ви подхвърлим три идеи за нетривиален подарък.

 Незабравим сватбен подарък:

В днешно време на младоженците е прието да се подаряват пликове. Разбира се, парите са не само много практичен, но и банален подарък. Особено тогава, когато организаторът за подаръка е близък роднина или познат на младоженците. Ние предлагаме да подходите към подаръка с повече фантазия и да поднесете подарък истинска картина с изящна рамка, която дълги години ще радва очите и ще служи като спомен за най-тържествения ден в живота на двамата влюбени. За да се получи вашата изненада, трябва от рано да се снабдите с качествена снимка, която да стане основа на художественото платно – разпечатана картина на канава.

 Необикновен подарък за страстен любител на живописта:

Какво да подарите на човек, който наистина се интересува от изкуството и знае много за живописта? Отговорът тук е очевиден: предмет на изкуството, за да се попълни колекцията му. Но за оригинал (особено много известен) средствата не на всеки стигат, а и не всяко платно може да се закупи. Затова да си купи канава с напечатан художествен шедьовър може да си позволи всеки. По този начин вие ще успеете да подарите на любителите на живописта „велики“ платна, които украсяват най-престижните и известни музеи в света.

 Изключителен портрет като подарък за любимия човек:

Като подарък за любимия човек винаги ни се иска да подарим нещо изключително специално. Такъв необикновен подарък може да бъде разкошен портрет, създаден благодарение на напечатана фотография върху канава. Особената текстура на канавата и високото качество на печата позволява да се създадат действително уникални произведения, които можем да се наречем без да скромничим художествени шедьоври. При това ако снимката се обработи предварително може да получи изображение, което имитира някой от стиловете в изкуството. Това ще направи вашия портрет да прилича на истинска рисунка, която е нарисувана от умел художник.

 Както виждате печатът върху канава е отличен метод, с който можете да направите разкошна изненада, която ще бъде оценена по нейните достойнства.

 За да разберете цената на печата върху канава, ни потърсете.